Bytt

Overfør tingene dine fra iOS®.

Med Android får du hjelpen du trenger, når du trenger det. Sikkerhet døgnet rundt og nye personvernverktøy. Og Google-apper som jobber smartere sammen. Det er enkelt å bytte fra iPhone® til Android. Klar, ferdig, bytt.

 1. Trinn 1 Skaff deg Google Disk.

  Sørg for at du har den nyeste versjonen av Google Disk på iPhone, og logg på Disk med Google-kontoen din.

  Hvis du ikke har Google-konto, kan du opprette en etter at du har lastet ned Disk.

  Skaff deg Google Disk for iOS
 2. Trinn 2 Sikkerhetskopiér tingene dine.

  Sikkerhetskopiér innholdet ditt i Google Disk.1 Trekk opp Innstillinger i Google Disk, og trykk på Sikkerhetskopiér. Du kan velge spesifikke ting du vil lagre, eller gjøre alt på én gang. Valget er ditt.

  Finn ut mer
 3. Trinn 3 Slå av iMessage®.

  Gå til Innstillinger og slå av iMessage på iPhone-enheten. Slå også av FaceTime®. Dermed går du ikke glipp av meldinger eller anrop når du har byttet til Android.

  Finn ut mer
 4. Trinn 4 Logg på med den nye telefonen.

  Logg på Android-enheten med den samme Google-kontoen som du brukte under sikkerhetskopieringen. Og vips, så er du inne. Dataene dine blir automatisk tilgjengelige i Google-kontakter-, Kalender- og Foto-appene.

Her er Android.

Dette er Android-verdenen. Alle tingene dine er akkurat der de skal være: kalenderaktiviteter, kontakter, bilder og videoer. Og det er masse nye ting du kan oppdage. Med Android får du mer ut av hvert eneste øyeblikk.

Hjelp når du trenger det, med Google-assistenten.

Med Google-assistenten får du mer gjort. Kontrollér telefonen, apper og nettet med stemmen. Slik at ting er enklere, uansett hvor du er.

Finn balansen med Digital balanse-verktøyene.

Verktøyene du trenger for å finne balansen med telefonen. Slå på «Ro ned» for å koble fra før sengetid, eller bruk apptimere til å angi grenser du kan følge.

Funksjoner som gjør verden mer tilgjengelig.

Slik at flere folk kan koble til på nye måter. Android er laget for alle, med alt fra teksting for nesten alt på telefonen til funksjoner du kan bruke til å høre tydeligere.

Et batteri som er smartere og varer lenger.

Med Tilpasset batteri brukes batteriet på appene og tjenestene du bruker mest. Dette bevarer batterilevetiden til når du virkelig trenger den.