Byt

Flytta det du behöver från iOS®.

Med Android får du den hjälp du behöver när du behöver den. Säkerhet dygnet runt och nya integritetsverktyg. Och Googles appar som blir smartare tillsammans. Det är enkelt att byta från iPhone® till Android. Klara, färdiga, byt.

 1. Steg 1 Hämta Google Drive.

  Kontrollera att du har den senaste versionen av Google Drive för iPhone och logga in på Drive med ditt Google-konto.

  Om du inte har något Google-konto kan du skapa ett när du har laddat ned Drive.

  HÄMTA Google Drive för iOS
 2. Steg 2 Säkerhetskopiera.

  Säkerhetskopiera dina filer på Google Drive.1 Öppna inställningarna i Google Drive och tryck på Säkerhetskopiera. Du kan välja enskilda filer att spara eller göra allt på en gång. Du väljer.

  LÄS MER
 3. Steg 3 Inaktivera iMessage®.

  Öppna inställningarna och stäng av iMessage på din iPhone. Stäng av FaceTime® också så att du inte missar några meddelanden eller samtal när du har bytt till Android.

  LÄS MER
 4. Steg 4 Logga in på den nya telefonen.

  Logga in på Android-enheten med samma Google-konto som du använde vid säkerhetskopieringen. Och vips är allt klart. Dina säkerhetskopierade uppgifter blir automatiskt tillgängliga i Google Kontakter, Kalender och Foto.

Upptäck Android.

Välkommen till Android. Allt du flyttat över är precis där det ska vara: kalenderhändelser, kontakter, foton och videor. Och det finns massor av nytt att upptäcka. Få ut mer av varje ögonblick med Android.

Hjälp när du behöver den med Google Assistent.

Google Assistent hjälper dig att få mer gjort. Styr telefonen, favoritapparna och surfandet med rösten. Så att allt blir enklare, oavsett var du befinner dig.

Hitta balansen med Androids verktyg för digitalt välmående.

Verktygen du behöver för att hitta en bra balans i telefonanvändningen. Aktivera Varva ned och koppla från innan du går och lägger dig eller ställ in gränser som du kan hålla med hjälp av apptimrar.

Funktioner som gör världen mer tillgänglig.

Så att fler kan få kontakt på nya sätt. Från textning av nästan vad som helst på telefonen till funktioner som hjälper dig att höra bättre: Android är till för alla.

Ett smartare batteri som räcker längre.

Med Smart batteri används batteritiden till de appar och tjänster du använder mest. Så att du har batteri kvar när du behöver det som mest.